Grøn café
I Spiseriet arbejder vi for en grøn profil. Vi affaldssorterer og tager hensyn til vegetarer, veganere og allergikere.
Vi gør en dyd ud af at servere hjemmelavet mad af ærlige, ordentlige, lokale og gerne økologiske råvarer.
Hver morgen bager vi brød til dagens sandwiches, af økologisk mel fra Lammehave Økologi for at udvikle den bedste smag. Vi laver vores egne dressinger, hjemmesylter og arbejder med råvarerne fra bunden. Både fordi vi synes, at madlavning er sjovt og fordi, at det kan smages.
Vi indkøber velfærdskød fra Grambogård for at sikre høj kvalitet med dyrevelfærd i top. Vores kylling er af den fritgåemde slags fra Rokkedahl og vores laks er fra Vagn P Fisk i Næstved.
Madspild
Vi gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. Vi laver reduktionsmål for madspild, fokuserer på at sælge sæsonvarer og vores madaffald genanvendes via DAKA REFOOD til produktion af biogas og biodiesel. I den forbindelse har vi modtaget certificeringen REFOOD mærket mod madspild.