GRØN CAFÉ

I Spiseriet arbejder vi for en grøn profil. Vi indkøber økologiske råvarer, affaldssorterer og tager hensyn til vegetarer, veganere og allergikere.

Vi gør en dyd ud af at servere hjemmelavet mad af ærlige, ordentlige, lokale og gerne økologiske råvarer.

Hver morgen bager vi brød til dagens sandwiches, af økologisk mel for at udvikle den bedste smag. Vi laver vores egne dressinger, hjemmesylter og arbejder med råvarerne fra bunden. Både fordi vi synes, at madlavning er sjovt og fordi, at det kan smages.

Vi indkøber velfærdskød fra Grambogård og velfærdskyllinger fra Gråsten Fjerkræ for at sikre høj kvalitet med dyrevelfærd i top.

MADSPILD

Vi gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. Vi laver reduktionsmål for madspild, fokuserer på at sælge sæsonvarer og vores madaffald genanvendes via DAKA REFOOD til produktion af biogas og biodiesel. I den forbindelse har vi modtaget certificeringen REFOOD mærket mod madspild.