I Spiseriet bager vi af økologisk mel fra bl.a. Lammehave Økologi på Falster og Quartz Mølle i Herlufmagle. I vores kager bruger vi desuden altid økologiske æg, sukker og mælkeprodukter. Helt enkle, ærlige og uforarbejdede råvarer - fordi smag og ærlige råvarer går hånd i hånd. Vores udvalg af kager kan variere, men vi byder altid på vores hjemmelavede romkugler, snickerskager og kokostoppe. Øvrigt udvalg af fredagskager kan ses på ugens opslag på Instagram og Facebook.

Torsdage og fredage bager vi surdejsbrød og -boller. Hjemmebagt foccacia bager vi dagligt til caféens retter, men bestil gerne senest dagen før på sms.

  • Romkugler kr. 25,-

  • Raw snickerskager kr. 35,-

  • Kokostoppe med marcipan kr. 35,-

  • Økologiske surdejsboller (torsdag og fredag) kr. 15,-

  • Økologisk surdejsbrød (torsdag og fredag) kr. 40,-

  • Økologiske foccacia (vi bager på bestilling senest dagen før) kr. 40,-

Ændringer i udvalget kan forekomme.